Acasă Articole Descoperire uriaşă pentru bolnavii de cancer. Tratament cu ajutorul alimentaţiei sănătoase

Descoperire uriaşă pentru bolnavii de cancer. Tratament cu ajutorul alimentaţiei sănătoase

0
10
sursa foto: pixabay.com

Un cercetător britanic a făcut o descoperire importantă în încercarea lui de a găsit leac pentru cancer. El a identificat un nutrient, necunoscut până acum, care are capacitatea de a activa o enzimă ce se găseşte numai în celulele canceroase, numită CYP1B1 şi care este cunoscută lumii medicale din studiile făcute în anii ’90.

Acest nutrient, numit de cercetătorul de la  UniversitateaMontfort, Anglia, salvestrol, are capacitatea de a interacționa cu enzima CYP1B1 determinând moartea celulelor canceroase, fără a afecta şi celule sănătoase din care lipsește enzima CYP1B1.

Citește și Simptomele hormonale ale cancerului pancreatic

Specialiștul susţine că transformarea salvestrolilor în agenți anticanceroși de către enzima CYP1B1, în interiorul celulei canceroase, reprezintă un mecanism de protejare a corpului împotriva cancerului, dezvoltat de-a lungul evoluției speciei umane.

Marea problemă este că aceste substanţe esențiale nu se mai găsesc în legumele şi fructele din zilele noastre pentru că acestea provin din culturi modificate genetic și pesticizate.

Citește și ORA SPECIALISTULUI, cu Aneta Sîngeorzan – Legumele și fructele, fântâna tinereții, cu dr. Ruxandra Constantina

Mai mult, în urma analizelor, grupul de cercetare a ajuns la concluzia că dieta actuală conține cu 90% mai puțini salvestroli decât în urmă cu 50 – 100 de ani, singurele surse de salvestroli fiind plantele nemodificate genetic, crescute organic (bio), sau cele găsite în flora sălbatică.

Citește și Studiu: alimentele care “hrănesc” celulele canceroase

Aşa că, o speranţă în a evita apariţia cancerului sau de a trata boala este o dietă vegetariană bazată, în principal, pe fructe, legume și ierburi, crescute natural, precum și suplimente cu salvestroli care să asigurare, pe cât posibil, necesarul zilnic pentru eliminarea eficientă a celulelor canceroase din corp.

Citește și CANCERUL AR PUTEA FI DEPISTAT PRINTR-O SIMPLĂ ANALIZĂ DE SÂNGE

sursa:  evz.ro

sursa foto: pixabay.com

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.