sursa foto: pixabay.com

Horoscop medical 2-8 septembrie

BERBEC

În această săptămână este necesar să-ţi concentrezi atenţia asupra sănătăţii tale. O cură bună de detoxifiere, un somn bun şi o atenţie sporită acordată alimentaţiei te-ar putea feri de probleme de sănătate şi de un stres inutil. Totuşi, sunt multe energii negative în jurul tău care ar putea să te afecteze la nivel psihic.

TAUR

Rinichii şi circulaţia venoasă dau ceva semnale, aşa că mare grijă. În plus, luni, vineri şi sămbătâ unele supărări pe plan personal ar putea să te afecteze la nivel energetic şi mental şi să-şi taie din pofta de viaţă. Important este să reuşeşti să stai departe de stres, cel care poate provoca multe probleme de sănătate.

GEMENI

Nativii gemeni au parte în această săptămână de o stare de sănătate bună, de energie multă şi pozitivă aşa încât vor putea face faţă cu brio sarcinilor săptămânale. Reuşeşti să depăşeşti cu uşurinţă provocările fizice, de aceea toţi din jurul tău vor constata că eşti într-o formă bună. Evită-i totuşi pe cei pesimişti şi mediile stresante pentru că eşti ca un magnet pentru energiile negative.

RAC

Luni, vineri și duminică s-ar putea să nu fii în cea mai bună formă a ta. Lipsa somnului te va face să resimţi unele probleme de sănătate mai vechi, dar o organizare mai bună a programului ar putea să te ajute. Totul ţine de modul în care îți prioritizezi activitățile.

LEU

La început de săptămână, inima şi întreg sistemul tău circulator funcţionează bine. Sâmbătă și duminică, însă, Luna se mișcă prin casa sănătății fizice, motiv pentru care puțină odihnă nu strică. S-ar putea să te trezești cu niște dureri de spate sau articulații datorate oboselii, iar singura modalitate să-și relaxezi mușchii este aceea de a face mișcare ușoară. O plimbare te-ar ajuta mult.

FECIOARĂ

Săptămâna începe foarte bine pentru tine din punct de vedere al sănătăţii. Detoxifierea ficatului şi sistemul circulator funcţionează foarte bine. Şi la nivel emoţional stai bine. Spre final ar putea să apară ceva motive de supărare şi deci un motiv de stres în plus pentru organism.

BALANŢĂ

Săptămâna va fi una foarte bună din punct de vedere al sănătăţii pentru tine. Excepţie fac doar zilele de luni, sămbătă şi duminică, atunci când nivelul tău de energie o să fie cam scăzut şi o să ai şi un tonus mental mai puţin bun. Vei avea în continuare energie, dar important este cum o gestionezi aşa încât să faci faţă sarcinilor din timpul săptămânii.

SCORPION

În această săptămână stai bine mai ales la capitolul stare emoţională. În rest, astrele nu oferă prea multe detalii despre alte aspecte ale sănătăţii tale. Moralul nu va fi unul prea bun, mai ales că ai ceva temeri despre cum vor evolua unele planuri de viitor. Totul va trece atât timp cât sănătatea nu-ţi pune probleme.

SĂGETĂTOR

Tu ai nevoie de un tratament de detoxifiere bun în această săptămână ca să-şi faci organismul să funcţioneze bine. Marți și miercuri, Luna se mișcă prin casa subconștientului din horoscopul tău general, când o să ai ceva probleme la nivel mental. Prea multe griji ori temeri ar putea să-şi ia din productivitate, aşa că şi nivelul stresului va creşte din această cauză.

CAPRICORN

Luni, ochii s-ar putea să-şi facă probleme, mai exact tensiunea intraoculară. Aşa că un control la oftalmolog nu ar strica. În rest, ai o dispoziţie bună şi un tonus excelent şi eşti în cea mai bună formă a ta. Spre finalul săptămânii nivelul energiei începe să scadă, de aceea o să devii puţin mai sensibil (ă) şi te laşi pradă mai uşor emoţiilor.

VĂRSĂTOR

Săptămâna aceasta ai o sănătate excelentă, ești energic(ă) și bine dispus(ă), dar ştii să ascunzi foarte bine acest lucru. De vină sunt unele griji din această săptămână care îţi va influenţa iniţiativele dar şi starea interioară. Acordă mai multă atenţie odihnei care este o resursă importantă pentru energia ta debordantă.

PEŞTI

Ești vesel(ă), deschis(ă) și jovial(ă) săptămâna aceasta, dar totuşi trebuie să te debarasezi de elementele toxice din viaţa ta, fie ele emoţionale ori fizice. În rest sănătatea ta este una bună şi nu vei avea probleme deosebite în această săptămână.

Fotografie de nunta

Ai putea fi interesat și de

Horoscop medical 28 octombrie- 3 noiembrie

Berbec Săptămâna începe cu veşti bune pentru tine. Vei reuşi să ameliorezi o parte dintre …

Horoscop medical 21-27 octombrie

Berbec La început de săptămână tu ai nevoie de odihnă ca să poţi face faţă …

Horoscop medical 14-20 octombrie

Berbec Această săptămână începe pentru tine cu o stare de sănătate bună. Nu ai probleme …

Horoscop medical 7-13 octombrie

Berbec Începi săptămâna cu o stare de sănătate în ameliorare în ceea de priveşte problemele …

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *