sursa foto: pixabay.com

Horoscop medical 21-27 octombrie

Berbec

La început de săptămână tu ai nevoie de odihnă ca să poţi face faţă provocărilor care urmează, mai ales din punct de vedere al sănătăţii. Miercuri și joi, Luna se mișcă prin casa sănătății fizice din horoscopul tău general, de aceea trebuie să ai fii mai atent (ă) la virusurile de sezon. Aşa că, evită mediile aglomerate sau persoanele răcite din jurul tău şi ia nişte suplimente pentru întărirea imunităţii.

Taur

Pentru tine începutul de săptămână aduce o bună rezistenţă la de virozele de sezon. Ai un sistem imunitar puternic şi asta ar trebui să te bucure. Vineri și sâmbătă, Luna se mișcă prin casa sănătății din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că primești un imbold de energie şi sănătate, dar nu înseamnă neapărat că nu vei resimţi oboseala acumulată în ultima perioadă.

Gemeni

Bolile care sunt provocate de retenţia de apă dispar în această săptămână. Deci veşti bune pentru tine, iar de duminică, atunci când Luna poposește în casa sănătății din horoscopul tău general, nivelul tău de energie sau tonusul mental sunt foarte bune. Până duminica viitoare însă se acumulează mult stres și tensiune în organismul tău de aceea ar fi bine să ai grijă la alimentaţie şi la orele de somn ca să poţi face faţă cu bine.

Rac

Tu ar trebui să acorzi o atenţie mai mare dietei, în această săptămână. Ai nevoie de calciu în organism pentru a restabili sănătatea oaselor şi articulaţiilor, de aceea alimentaţia este primordială. Şi, chiar dacă pentru tine astrele nu anunţă alte schimbări la nivelul sănătăţii, stresul care ne înconjoară pe toţi va fi prezent şi în viaţa ta. Ai grijă cum îl gestionezi şi nu vei avea probleme de niciun fel.

Leu

În acest început de săptămână pancreasul tău, şi mai exact, secreţia de insulină pune ceva probleme. Ai mare grijă mai ales dacă te şti diabetic ori suspect de diabet. Şi ficatul dă ceva semne de boală, poate că de la oboseala acumulată în ultima perioadă ori de la excesul alimentar sau alcool. Reevaluează-ţi dieta şi timpii de odihnă pentru a-ţi recăpăta sănătatea.

Fecioară

La începutul săptămânii riscul de infecţii scade, la fel şi cel de accident vascular cerebral. Cu excepţia zilei de luni, când Luna ajunge în casa subconștientului și îți produce ceva schimbări în starea ta de sănătate şi chiar nişte dureri de cap. Cu doza necesară de energie vei avea parte de un tonus mental bun şi vei putea să duci la îndeplinire sarcinile zilnice.

Balanţă

Dacă până acum te-ai văitat de ceva dureri în zona lombară de luni acestea se vor diminua. Marți și miercuri, Luna se mișcă prin casa subconștientului din horoscopul tău general, indiciu cum că în prima parte a acestei săptămâni poți avea tendința de a fi prea critic(ă) cu tine însuți(ăți). Această autoanaliză este bine-venită mai ales că ar trebui să te îngrijeşti mai mult.

Scorpion

Tu eşti un (o) răsfăţat (ă) a zodiacului în această săptămână. Soarele poposește miercuri în zodia nașterii tale, semn că pentru tine începe o perioadă în care trebuie să te îngrijeşti mai mult, atât în interior, adică din punct de vedere al sănătăţii tale cât şi la nivel fizic, adică aspectul exterior. Şi partea bună este că vei avea şi timpul necesar pentru aceste demersuri. Dacă la nivel exterior o schimbare de look rezolvă totul, pentru sănătatea ta, o vizită la medic şi un set de analize complet nu ar strica deloc.

Săgetător

De luni, problemele pe care le-ai avut la inima şi sistemul circulator se diminuează simţitor sau îşi găsesc rezolvare. De la mijlocul săptămânii, de miercuri,  Soarele pătrunde în casa subconștientului din horoscopul tău general, moment numai bun să te concentrezi pe redobândirea echilibrului la nivel interior, mai ales dacă ai trecut printr-o perioadă mai stresantă în ultima vreme. Găsește-ți timp pentru tine dacă poți, nu de alta dar inima trebuie protejată.

Capricorn

În acest început de săptămână rinichii şi circulaţia venoasă sunt cele care dau semne de boală. Dar chiar dacă este posibil să ai ceva dureri, la nivel mental eşti bine şi vei trece cu bine peste tot. Stresul zilnic combinat şi cu durerea resimţită te va face să ai momente în care reacţionezi implusiv, dar cu puţin autocontrol lucrurile se vor rezolva.

Vărsător

În această perioadă sistemul imunitar poate face diferenţa între o persoană bolnavă şi una sănătoasă, mai ales în plin sezon al virozelor. Tu ai un sistem imunitar bun aşa că nu ai de ce să îţi faci probleme.  Joi și vineri, Luna se mișcă prin casa filozofiei de viață din horoscopul tău general, prilej numai bun să reflectezi la unele aspecte din viaţa ta, şi de ce nu, chiar la sănătatea ta şi să faci unele schimbări. Poate o vizită la medic te va ajuta să afli mai repede nişte răspunsuri.

Peşti

Tu ai nevoie de somn ca să poţi face faţă provocărilor care urmează în această săptămână. Soarele ajunge miercuri în casa filozofiei de viață din horoscopul tău general, semn că te așteaptă o perioadă în care va trebui să te concentrezi mai mult pe tine, ca persoană. Dar, ca să poţi lucra la capacitate maximă, ai nevoie din nou de odihnă.

Fotografie de nunta

Ai putea fi interesat și de

Horoscop medical 28 octombrie- 3 noiembrie

Berbec Săptămâna începe cu veşti bune pentru tine. Vei reuşi să ameliorezi o parte dintre …

Horoscop medical 14-20 octombrie

Berbec Această săptămână începe pentru tine cu o stare de sănătate bună. Nu ai probleme …

Horoscop medical 7-13 octombrie

Berbec Începi săptămâna cu o stare de sănătate în ameliorare în ceea de priveşte problemele …

Horoscop medical 30 septembrie- 6 octombrie

Berbec Săptămâna începe mai greu pentru tine, mai ales că şi sistemul tău imunitar dă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.