sursa foto: pixabay.com

Horoscop medical 16-22 septembrie

Berbec

În această săptămână ar fi bine să acorzi o mai mare atenţie ficatului tău. Ar putea să-ţi facă ceva probleme, aşa că mare grija la alimentaţie şi la odihnă. În rest, Luna care încă se mai află luni în semnul nașterii tale îți oferă un imbold de vitalitate. De aceea, pentru tine săptămâna începe cu multă energie şi bună dispoziţie. Atenţie însă că spre finalul săptămânii începi să obosești şi o să ai o stare mai apatică care nu îți permite să te bucuri de weekend.

Taur

Tu ai o sănătate de fier în această săptămână doar cu nervii stai mai rău. Vei fi ceva mai tensionat(ă) decât de obicei în prima zi, dar de marţi lucrurile intră în normal odată ce Luna trece din casa subconștientului în semnul nașterii tale. Redevii persoana calmă pe care o ştie toată lumea, iar dacă mai apar episoade stresante, vei ştii să le gestionezi mult mai bine.

Gemeni

În această săptămână dacă aveai în plan să treci pe la medic să-ţi verifici problemele cu glandele, articulaţiile şi pancreasul bine faci pentru că este o perioadă bună să găseşti şi rezolvarea problemelor tale mai vechi. Nici psihic nu stai prea bine, mai ales că Luna se mișcă prin casa subconștientului din horoscopul tău general, motiv pentru care te laşi pradă mai uşor stresului. Ar trebui să te relaxezi şi să nu te mai gândeşti atât de mult la ce a fost, ci priveşte spre viitor.

Rac

Tu te simţi perfect săptămâna asta. Ai reuşit să slăbeşti, eşti mulţumit (ă) de felul în care arăţi, iar acest lucru se vede şi în starea ta de spirit. Totuşi, de joi până sâmbătă, când Luna tranzitează casa subconștientului din horoscopul tău general, s-ar putea să-ţi încetinească puţin funcţionarea creierului. De vină este tot stresul care te scoate din ritmul tău, dar cu mult echilibru te poţi regăsi.

Leu

Săptămâna aceasta plămânii şi ficatul îi dau ceva semne de boală aşa că o vizită la medic nu ar strica. Pare că nivelul de energie și tonusul mental de care te bucuri în aceste zile sunt la un nivel optim, care îți permite să te ții de ceea ce ți-ai propus. Duminică, Luna intră în casa subconștientului din horoscopul tău general și îți ridică nivelul de sensibilitate, dar până atunci faci faţă cu brio tuturor activităţilor tale.

Fecioară

Toată săptămâna este una foarte bună pentru tine. Ai o sănătate de fier, iar ziua de joi va fi cea mai bună pentru tine din întreaga săptămâna. Ai poftă de viaţă şi chef de muncă ceea ce se va reflecta şi în activităţile tale zilnice. Conservă această bună dispoziţie şi vei avea de câştigat şi la capitolul sănătate fizică şi psihică.

Balanţă

Dacă ai avut probleme cu ochii, săptămâna aceasta apare rezolvarea. În rest, debordezi de energie şi chef de viaţă, iar joi va fi cea mai bună zi a ta din această săptămână. Acest lucru se datorează faptului că te simți ușurat(ă) într-o privință sau alta. Este posibil să eviți o întâmplare neplăcută pe plan familial sau simți că ai ieșit dintr-o perioadă grea traversată cu cei dragi.

Scoprion

Luni Luna se mai află încă în casa sănătății fizice din horoscopul tău general şi te atenţionează că ar trebui să ai mai mare grijă de echilibrul psihic şi fizic. S-ar putea să te confrunți cu unele dureri de cap, pricinuite, cel mai probabil, de stresul cu care ai de-a face la locul de muncă. Încearcă să nu pui la suflet prea mult din ce se întâmplă ca să nu fie nevoie să dai banii pe medicamente.

Săgetător

La început de săptămână dai dovadă de multă energie pe care ar trebui să o consumi cu mare atenţie că să nu devii prea nervos (nervoasă). Marți și miercuri, Luna se mișcă prin casa sănătății fizice din horoscopul tău general, fapt pentru care există riscul să exagerezi cu unele răsfățuri culinare prea grele, care pot pune presiune inutilă pe organismul tău. De aceea mai multă mişcare nu ar strica dar cu grijă să nu activezi problemele mai vechi cu  tensiunea arterială.

Capricorn

De luni până joi, inima şi sistemul tău circulator funcţionează perfect. De joi până sâmbătă, când Luna tranzitează casa sănătății din horoscopul tău general, s-ar putea să nu mai fii într-o formă prea bună. Ai grjiă la unele accidente minore, mai ales dacă ai planuri să te apuci de reparat lucruri prin casă în acest weekend.

Vărsător

Luni, o vizită la spa şi apoi la sala de fitness este  mai multe decât indicat, pentru că la început de săptămână ai nevoie să-şi îngrijeşti corpul. De miercuri, Saturn se deplasează iar în sens direct prin casa subconștientului din horoscopul tău general, motiv pentru care recuperezi din deschiderea la viziuni originale și experiențe noi care te caracterizează. În ultima vreme ai cultivat tot felul de tipare de gândire conservatoare, iar acest lucru te-a făcut să pierzi din vedere unele oportunități prețioase.

Peşti

Stai bine cu sănătatea în această săptămâna, iar de miercuri Saturn iese din retrogradare şi îţi oferă mai multă încredere în tine. Joi, un mic incident casnic ar putea să te sperie, dar nu este nimic grav aşa că vei trece peste cu multă uşurinţă. În rest totul va fi bine, mai ales că nu se arată alte evenimente care să-ți producă temeri legate de sănătatea ta pe termen lung.

Despre Loredana Stefu

Ai putea fi interesat și de

Somnul, sportul și dieta mediteraneană, secretul unui sistem imunitar puternic

Un sistem imunitar scăzut este mult mai predispus îmbolnăvirii. O alimentație deficitară, lipsa somnului, fumatul, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *