DINCOLO DE MASCA

Raluca Tache este jurnalist de peste 21 de ani. În ultimii 4 ani, și-a dorit o schimbare și a ales domeniul comunicării și marketingului medical. Acum s-a hotărât să combine cele două pasiuni și s-a alăturat echipei Medical TV.

Cel mai important lucru pe care l-a învăţat şi care este valabil, de altfel, în orice faci, nu numai în presă sau în domeniul medical… a fost plăcerea de a munci.
„Nu trebuie să te gândeşti că vii la un job pur şi simplu şi că la final de lună esti remunerat. Dacă faci lucrul acesta, te pierzi, îţi pierzi identitatea ca profesionist. E adevărat că eu mă număr printre norocoşii pentru care fiecare zi e diferită” spune Raluca.

Îi plac oamenii și îi plac poveștile. De astăzi, Raluca vă spune povești nescrise dar uluitoare la – „Dincolo de Mască ”.

Dincolo de Mască
Vineri, ora 20:00

DINCOLO DE MASCĂ, cu Raluca Tache și dr. LARISA CHIRIAC, director medical al grupului MedLife

MedLife, liderul pieței de servicii medicale private din România, a lansat campania „Medicii schimbării”. Despre acest demers, despre modelele pozitive din sistemului medical românesc care ne inspiră să avem încredere în profesioniștii care forțează schimbarea de paradigmă – DINCOLO DE MASCĂ, cu Raluca Tache  —  MEDICII SCHIMBĂRII, O POVESTE CU  …

Citește mai mult