BLACK FRIDAY LA DENTIST! Reduceri de până la 70% la implanturi dentare

Black Friday vine cu reduceri pentru al şaptelea an consecutiv la cele mai căutate servicii stomatologice. Vedetele campaniei sunt implanturile dentare, cu reduceri de până la 70%. Pacienții vor putea achiziționa implanturi la preț de coroane dentare. Reduceri de până la 90% vor fi și la consultații, obturații dentare, albiri profesionale, fluorizări sau sigilări de șanțuri și fosete.

Campania Black Friday la stomatolog începe vineri, 15 noiembrie, la miezul nopţii, și se încheie duminică, 18 noiembrie, ora 23:59. Produsele pot fi achiziționate, ca în fiecare an, din magazinul online al clinicii – shop.abceurodent.ro. Pacientul selectează și plătește online, iar apoi este sunat pentru programare.

Cele mai accesate produse şi servicii sunt cele de implantologie. În acest context, am gândit propunerea din acest an. Venim în sprijijul pacienţilor cu reduceri substanțiale la cele mai solicitate implanturi dentare, preţul de achiziţie fiind de câteva sute de lei. Nu sunt singurele propuneri. Cu scopul prevenirii problemelor stomatologice, mai ales la copii, acoperim un pachet de servicii dedicate celor mici”, susţine dr.  Cristian Irimia, medic stomatolog și acționar al clinicilor ABC Eurodent.

Citește și Implantul dentar îţi schimbă viaţa

Dacă nu știe exact de ce servicii are nevoie, pacientul poate veni în săptămâna dedicată Black Friday (11-15 noiembrie 2019) în oricare dintre cele cinci clinici ABC Eurodent, medicul îl consultă și îi recomandă produsele pe care trebuie să și le cumpere.

Clinicile ABC Eurodent au fost primele din Europa care au organizat o campanie de Black Friday pentru servicii stomatologice, în anul 2012. Anual, ne adaptăm cerințelor care vin din partea pacienților. Din acest motiv, și în 2019, cele mai mari reduceri le au produsele şi serviciile cele mai vândute ediţia trecută. Dacă ar fi să ne raportăm la cifrele din anii trecuți, ne așteptăm și anul acesta la o creștere a vânzărilor cu aproape un sfert, comparativ cu 2018”, afirmă dr. Bilal Takouzli, medic stomatolog și acționar al clinicilor ABC Eurodent.

Serviciile achiziționate în cadrul campaniei Black Friday sunt disponibile în toate cele cinci clinici ABC Eurodent din zonele Decebal, Ghencea, Drumul Taberei, Compozitorilor și 1 Decembrie 1918.

https://abceurodent.ro/

https://www.facebook.com/ABCEurodent/

 

Fotografie de nunta

Ai putea fi interesat și de

Incendiu uriaş la secția ATI a Spitalului de Boli Infecțioase din Constanța: 9 morţi şi peste 110 pacienţi evacuaţi

Un incendiu puternic a avut loc în această dimineață la secția ATI cu pacienţi COVID …

Studiu MedLife: Rata de pozitivare s-a triplat față de luna august. Majoritatea celor infectați revin din concediu

Rata de pozitivare s-a triplat față de luna august, arată testele efectuate în cele cinci …

Simptomele COVID-19 la copii. Cele trei semne care ar trebui să îi îngrijoreze pe părinți

Medicul Mihai Craiu a vorbit despre simptomele COVID-19 care apar la copii. El spune că …

Inovație pe plan medical. BioNTech vrea să vindece cancerul cu tehnologia ARNm

În ultimul an sănătatea a fost pusă pe primul loc atât de către oameni, cât …

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *