sursa foto: pixabay.com

HOROSCOP 10-16 IUNIE

BERBEC

Luna trece încă de luni prin casa sănătăţii  fizice, ceea ce înseamnă că trebuie să acordaţi o atenţie deosebită stilului de viaţă dar şi somnului. Doar aşa veţi putea face faţă cu succes activităților solicitante din această săptămână. Mental staţi bine, aveţi o deosebită priză la public şi vă puteţi expune ideile fără prea multe emoţii.

 

TAUR

Săptămâna 10-16 iunie începe pentru nativii din Taur cu Luna care se deplasează şi prin casa sănătăţii, motiv pentru care nu prea aveţi chef să faceţi nimic. Totuşi, chiar dacă nu aveți chef să faceţi niciun fel de mișcare, un efort de voinţă  este indicat pentru că în final vă va fi bine. Nu mai amânați problemele psihologice nerezolvate! Ele se pot tranforma în adevărate probleme.

 

GEMENI

Începutul de săptămână vă aduce o atitudine mentală corectă care vă influenţează starea de sănătate şi care vă va determina să vă examinaţi emoţiile şi să iertaţi pe toată lumea, înclusiv pe voi  înşivă. De joi, Luna începe să tranziteze şi casa sănătăţii ,  ceea ce  înseamnă că s-ar putea ca lucrurile de la serviciu să aibă un impact real asupra felului în care vă simțiţi, iar nivelul vostru de sănătate are un efect asupra energiei și randamentului de care dați dovadă la muncă.

 

RAC

Luni, starea voastră emoţională evoluează dinspre bine spre foarte bine. Veţi avea o stare optimistă şi entuziastă care vă poate garanta o sănătate de fier. Sâmbătă şi duminică Luna ajunge în casa sănătăţii, indiciu că s-ar putea să vă bucurați de mai multă energie la finele acestei săptămâni decât v-ați fi așteptat. Vă împlicaţi în multe activităţi şi le veţi face faţă cu brio, dar mare atenţie la micile accidentări.

 

LEU

Ziua de 10 iunie este favorabilă pentru a vă trata de afecţiunile cronice: armonizarea glandelor endocrine, mobilitatea şi flexibilitatea articulaţiilor, funcţionarea corectă a pancreasului. Duminică, s-ar putea să deveniţi mai apatici, să nu mai aveţi chef de nimic. Nu-i exclus să existe și o componentă emoțională acolo care își pune amprenta pe modul în care vă simțiti la nivel fizic.

 

FECIOARĂ

Pentru voi, săptămâna debutează cu Luna care se mişcă prin semnul naşterii voastre şi vă oferă un imbold de energie, prospeţime, pentru a începe săptămâna cu multă poftă de viaţă. Nu luaţi în considerare factorii de stres şi relaxati-vă! Doar aşa veţi fi mulţumiţi. Ca să fiţi siguri în privinţa sănătăii fizice, feriti-vă de băuturile reci şi de plimbările la munte.

 

BALANŢĂ

Starea voastră emoţională evoluează dinspre bine spre foarte bine, iar Luna care ajunge încă de luni în casa sănătăţii  vă face să aveţi un simţ autocritic extrem de dezvoltat. Indicat ar fi să schimbaţi puţin atitudinea pentru că există riscul ca lucururile să nu meargă chiar în direcţia dorită şi să fiţi pregătit psihic şi pentru dezamăgiri. Totuşi, aspectul armonios al fizicului şi al psihicului poate duce la o regenerare de-a dreptul spectaculoasă a întregului organism.

 

SCORPION

Luni treceţi printr-o perioadă de îmbunătățire a stării voastre de sănătate. Este o perioadă de formă  fizică maximă susţinută de mişcare şi de consum alimentar ponderat. De marţi şi miercuri, Luna care trece prin casa sănătăţii voastre ar putea să scoată la iveală nişte nemulţumiri legate de modul în care funcţionează relaţia de cuplu, dar de vineri vă redobândiţi starea pozitivă.

 

SĂGETĂTOR

În 10 iunie, starea voastă de sănătate are efecte pozitive pentru zona lombară şi pentru nervul sciatic. Venus vă aduce „primăvara” în inimă care funcţionează bine şi vă protejează întregul sistem circulator. De joi, Luna care vă tranzitează casa sănătăţii vă aduce o stare de apatie. Acum se pot amplifica nişte frici şi frustrări mai vechi, dar căutați să le ignorați şi veți depăşi momentul.

 

CARPICORN

Luni scăpaţi, în sfârşit, de tulburările de somn, acea alternanţă între insomnie şi somn lung, dar neodihnitor. Circulația periferică, la nivelul picioarelor şi gambelor se reactivează şi ea. Sâmbătă și duminică Luna tranzitează casa sănătăţii, ceea ce poate aduce la suprafață unele prejudecăți pe care nici nu ştiaţi că le aveţi.

 

VĂRSĂTOR

Săptămâna 10-16 iunie este una a extremelor pentru voi. Luni sunteţi într-o formă bună, mintea vă funcţionează la cote maxime, iar ochii văd numai părţile frumoase ale vieţii. Odihna şi îngrijirea corporală dau rezultate foarte bune, poate ar fi bine să vă luaţi un concediu şi să mergeţi să vă relaxaţi. Duminică, însă, nu veţi mai fi în cea mai bună formă. Dacă aveţi programate ieşiri zgomotoase, amânaţi-le, energia nu ţine cu voi.

 

PEŞTI

Această săptămână nu are provocări pentru voi. Luni, totul funcţionează bine la nivelul inimii şi al sistemului circulator, dar de marţi începeţi să observaţi o scădere a puterii de concentrare. De miercuri pot apărea unele furtuni interioare pe care le-aţi tot ignorat în ultima perioadă dar, cu mult tact, le putea opri la timp, înainte să vă afecteze la nivel psihic.

 

 

Despre Medical Tv

Ai putea fi interesat și de

Somnul, sportul și dieta mediteraneană, secretul unui sistem imunitar puternic

Un sistem imunitar scăzut este mult mai predispus îmbolnăvirii. O alimentație deficitară, lipsa somnului, fumatul, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *