Campania „1 Centimetru de Fapte – Cu Toții în Linia Întâi” aduce primele ajutoare la Spitalul din Suceava

Primele achizitii de materiale de protecție pentru personalul medical și de echipamente pentru secția de terapie intensivă a Spitalului din Suceava au fost realizate la doar două săptămâni de la începutul campaniei „1 Centimetru de Fapte – Cu Totii în Linia Întâi”.

Campania care are ca partener Crucea Roșie Suceava a reușit să  strângă până acum donații în valoare de 900.000 euro.

Citește și Harta cazurilor de coronavirus din România în timp real

Până în prezent, din donații au fost achiziționate un ventilator noninvaziv, 15 concentratoare de oxigen, combinezoane, cizme și căști de protecție și gel dezinfectant, materiale care au fost predate spitalului din Suceava. De asemenea, un transport constând în combinezoane, cizme și căști de protecție a fost trimis către Spitalul Municipal Rădăuți. Totodată, a fost semnat contractul și s-a achitat avansul pentru 20 de ventilatoare care urmează să ajungă la Suceava la sfârșitul lunii mai, valoarea totală a echipamentelor și plăților efectuate până în acest moment de către Crucea Roșie Suceava depășind 250.000 euro.

Citește și Mărturie cutremurătoare| Scrisoarea unui medic militar trimis în prima linie la Spitalul Județean Suceava: „Pregătiți-vă sufletește pentru decizii grele (…) Rugați-vă! Dacă nu Lui Dumnezeu, atunci unui dumnezeu.”

Campania de strângere de fonduri „Cu Toții În Linia Întâi” continuă. În această campanie, antreprenorul Ștefan Mandachi vinde simbolic fiecare centimetru din metrul de autostradă construit în Suceava, iar banii astfel obținuți sunt donați către Crucea Roșie Suceava, pentru achiziția de ventilatoare și de echipamente medicale necesare spitalului din municipiul Suceava sau altor spitale din județ.

Citește și STARE DE URGENȚĂ COVID-19| Semnal de alarmă tras de Klaus Iohannis: „S-ar putea să fie foarte grav și să fie grav pentru foarte multă lume”

Puteți dona în continuare pe site-ul campaniei 1cm.ro, în următoarele conturi ale Crucii Roșii Suceava:

RO76RNCB0244020411980004       EUR          BCR

RO43RNCB0244020411980016       RON          BCR

RO64RNCB0244020411980026       GBP           BCR

 

Citește și EXCLUSIV | Institutul Cantacuzino, sabotat de statul român – Prof. univ. dr. Ioan Gherghina: „Nu se vrea să se reia producția, de la nivelul cel mai înalt!”

Fotografie de nunta

Despre Medical Tv

Ai putea fi interesat și de

Valeriu Gheorghiţă: Vaccinarea e cea mai eficientă cale prin care putem reveni la normalitate

Coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare anti-COVID-19, medicul Valeriu Gheorghiţă, spune că vaccinarea împotriva infecţiei cu SARS-CoV-2 poate fi „cea mai eficientă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *